Týral manželku a deti. Poliali osobné auto. Nález munície z obdobia II. sv. vojny

01.11.2009 Celý región

Týral manželku a deti: Policajný vyšetrovateľ zo Starej Ľubovne vzniesol v piatok (30.10.2009) obvinenie zo zločinu týrania blízkej a zverenej osoby 53 ročnému mužovi z Plavnice, okr. Stará Ľubovňa.
Od roku 2003 až doposiaľ týral obvinený muž svoju manželku, ako aj svoje tri maloleté deti. Pre rôzne maličkosti ich bil, správal sa vulgárne a neustálym napomínaním vyvolával u nich strach, stres, fyzické a psychické utrpenie. Policajti muža zadržali, umiestnili do cely policajného zaistenia a spracovali návrh na jeho vzatie do väzby.

Poliali osobné auto:
Na polícií v Prešove oznámil včera ráno 26 ročný muž poškodenie svojho osobného auta Opel Vectra.
Doposiaľ neznámy páchateľ polial celé auto v noci z piatku na sobotu bielou neznámou tekutinou. Auto bolo zaparkované v Prešove oproti Justičnej ulici na pravej krajnici cesty v smere ku križovatke s Ulicou L. Novomestského. Spôsobená škoda je vyčíslená na 700. - €. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin poškodzovanie cudzej veci.

Nález munície z obdobia II. sv. vojny:
Muníciu z obdobia II. sv. vojny našiel včera pri obci Príkra, okr. Svidník 25 ročný Košičan.
Na miesto bola vyslaná policajná hliadka, ktorá zistila, že v lesnom poraste zv. \"Pod Jalovčíkom\" sa nachádzajú dva delostrelecké granáty. Policajti miesto zabezpečili pred prístupom verejnosti, pričom samotnú muníciu zaistil k likvidácií policajný pyrotechnik.
 

Vyberte región